TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Stefan Veljkovic

Stefan Veljković ka lindur në vitin 1991 në Mitrovicën e Veriut dhe punon si përkthyes dhe redaktor i tri gjuhëve për kompani vendore dhe ndërkombëtare. Ai ka mbi 10 vite përvojë në fushën e OJQ-ve, duke punuar në parandalimin e dhunës, barazinë gjinore dhe aktivizmin qytetar. Kur nuk punon, Stefani kalon kohë me vogëlushin dhe gruan e tij, krijon një blog mbi produktivitetin yjor dhe mirësjelljen bazike dhe mbjell një pyll të vogël në oborrin e shtëpisë së familjes.