TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Tanya Domi

Tanya Domi është aktiviste e të drejtave të njeriut, ballkaniste, zëvendës profesoreshë e Marrëdhënieve Publike dhe Ndërkombëtare në Columbia University, dhe anëtare e trupit pedagogjik të Harriman Institute. Domi është anëtare e përjetshme dhe aktiviste e Partisë Demokratike.

Pikëpamje | Demokraci

Duke pritur në ankth ditën e zgjedhjeve në SHBA

Nga - 04.10.2016

Me botëkuptime shumë të ndryshme, Clinton dhe Trump janë gati baraz në garën presidenciale.