TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Taulant Osmani

Taulant Osmani është redaktor i rubrikës së politikës në KALLXO.com. Punën në BIRN e ka filluar në vitin 2016. Ka shërbyer si gazetar vëzhgues, ku i ka ndjekur shpenzimet publike të institucioneve si në qeveri dhe kuvend, ku ka zbuluar praktika korruptive dhe abuzive me fondet publike. Ai është bursist i ciklit të katërt të Bursës së K2.0 për Gazetari.