TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Tihomira Doncheva

Tihomira Doncheva është bullgare së cilës i pëlqen të udhëtojë dhe të ndërmarrë aventura të reja, prandaj edhe studijoi gazetari në Skoci, Holandë dhe Danimarkë. Aktualisht bën praktikë në një prej gazetave më të shquara bullgare “Capital”.

Në thelb | Protesta

Ngatërrestarët në Vuçiq-lend

Nga , Tihomira Doncheva - 17.07.2017

Çka shkoi mbrapsht me protastat më të mëdha në Serbi që nga vitet ‘90?