TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Toton Pllana

Toton Pllana është tekno DJ, producent muzikor, pronar i një studios dhe fans i metalit. Ai ka kryer magjistraturën në degën e Audio Produksionit në University of Westminster.

Blogbox | Muzikë

Frisson do të lë gjurmë

Nga - 28.12.2018

Recension i Resist Winter Gathering i bendeve metal të Kosovës.