TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Tringa Leka

Tringa Leka, shkrimtare me diplomë në Psikologji, i është futur Marketingut Digjital dhe Filmbërjes, duke treguar shkathtësinë dhe aftësinë e saj krijuese. Asaj i pëlqen të shtjellojë fusha të reja pune, që e lejojnë atë të ketë një ndikim kuptimplotë. Në kohën e saj të lirë, i pëlqen të shkruajë storie dhe të eksplorojë botën e thellë të kinemasë si burim frymëzimi.