Tag: Politika

Outloud Podcast | Politika

Nëse pajtohesh me këte shkrim – shpëto republikën

Nga - 11.07.2019

Udhëhëqësit tonë të luftës na kanë zhgëngjyer në kohë të paqës, por e ardhmja është përgjegjësi e jona.

Blogbox | Viza

Hallet e kosovarëve me vizat

Nga - 06.07.2019

Mendime nga cepi i padëshiruar i Evropës.

Pikëpamje | Politika

Reformimi i sistemit zgjedhor përmes asamblesë së qytetarëve?

Nga - 30.05.2019

Qytetarët, e jo vetëm partitë, duhet të përfshihen në procesin e rizbulimit të demokracisë.

Pikëpamje | Politika

Samiti i Berlinit si Olimpi i ri i ballkanasve

Nga - 07.05.2019

Ç’do të ndodhë me dialogun pas Berlinit?

Voks 2.0 | Politika

Jo Pyetje Pa Përgjigje

Nga - 03.05.2019

K2.0 ju fton në lansimin e fushatës tonë të re.

S`fundmi | Politika

Jo Pyetje Pa Përgjigje

Nga - 26.04.2019

K2.0 ju fton në lansimin e fushatës tonë të re.

Pikëpamje | Kosova

A kanë dështuar politikat e gjuhës në Kosovë?

Nga - 24.04.2019

Ku qëndrojmë mes normave dhe realitetit.

Blogbox | Korrupsioni

Djemtë e Daphne-s

Nga - 18.04.2019

Vdekja e një gazetareje.

Më shumë