TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Adora Limani

Adora Limani është autore kreative dhe gazetareske 18-vjeçare nga Maqedonia e Veriut. Shkrimet e saj kreative janë shfaqur në botime ndërkombëtare si “College Hill Independent të Universitetit Brown”, “Magazine Wild Greens” dhe “The New Absurdist”, ndërsa puna e saj gazetareske, e shfaqur në botime lokale si “Respublica”, përqendrohen në çështjet e grave në Ballkan.