TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Altin Gashi

Altin Gashi studion produksion filmik dhe dizajn grafik dhe Ă«shtĂ« pjesĂ« e Programit tĂ« Mentorimit Profesional. Arsyeja pse ka aplikuar pĂ«r tĂ« qenĂ« pjesĂ« e Programit tĂ« Mentorimit Profesional Ă«shtĂ« qĂ« tĂ« mĂ«sojĂ« rreth gazetarisĂ« nē pĂ«rgjithĂ«si, fotografisĂ« si art, dhe tĂ« zgjerojĂ« rrethin shoqĂ«ror dhe atĂ« profesional.