TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ana Brakus

Ana Brakus jeton dhe punon në Zagreb si gazetare për gazetën e përjavshme Novosti. Tash e disa vite ajo ka avokuar në mënyrë aktive për të drejtat e personave LGBTI dhe grave. Pavarësisht rrethanave, asaj i pëlqen politika.

Monografitë | Të drejtat e LGBTI | LGBTI

Luftë rajonale për të drejta

Nga - 10.10.2017

Aktivizmi LGBT në Ballkanin Perendimor ka ekzistuar tash e disa dekada.

Blogbox | Aktivizmi

Rezistencë ndaj revolucionit konservator në Kroaci

Nga - 22.05.2017

Veprime feministe kundër ideve ultra konservatore.