TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ana Vučković Denčić

Ana VuÄŤković DenÄŤić Ă«shtĂ« gazetare dhe shkrimtare. Mban njĂ« diplomĂ« bachelor dhe master nĂ« Fakultetin e Arteve Dramatike nĂ« Beograd. Ajo punon si gazetare nĂ« “Radio Beograd 2” dhe shkruan pĂ«r njĂ« sĂ«rĂ« mediash rajonale. Romanet e saj “An Epoch Croaked Yesterday” (2003) dhe “Jugosllav” (2019) u pĂ«rfshinĂ« nĂ« listĂ«n e ngushtĂ« pĂ«r çmimin NIN.