TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Angelo Haruni

Angelo Haruni është një gazetar i bazuar në Tiranë, me fokus ekonominë dhe aktualitetin. Krahas angazhimit në Televizionin SCAN, ai është aktiv edhe si filmbërës dhe ka realizuar disa dokumentarë dhe reportazhe.

S`fundmi | Drejtësi

Shqipëria hynë “plotësisht” në veting

Nga - 19.10.2018

Procesi në sistemin e drejtësisë pritet të zgjerohet për ta përfshirë politikën.

Blogbox | Migrimi

Idea e paqartë e ‘platformës së zbarkimit’ të BE-së [...]

Nga - 09.07.2018

Reagim i ftohtë ndaj idesë për ta themeluar vendin për procesim të personave që kërkojnë azil në BE.

S`fundmi | Dhuna në Familje

Vrasjet e grave të reja nxisin revoltë

Nga - 21.06.2018

Vdekjet dhe dhuna nxisin protesta në Shqipëri

S`fundmi | Shqipëria

Tarifa e re shkakton dëme

Nga - 27.04.2018

Taksa e re rrugore e autostradës në Shqipëri nxit rezistencë në të dy anët e kufirit.