TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Autori/ja Anonim

Autori/ja ka kërkuar të mbetet anonim. Për disa tema veçanërisht të ndjeshme ose tejet personale, kjo është mënyra e vetme realiste për ta hapur një temë të rëndësishme dhe për ta plasuar në diskursin publik.