TË GJITHË ARTIKUJT NGA: ArbĂ«r Selmani

ArbĂ«r Selmani Ă«shtĂ« gazetar, poet dhe shkrimtar. Ka botuar dy libra me poezi dhe prozĂ« poetike dhe dy libra nĂ« fushĂ«n e publicistikĂ«s kulturore. ËshtĂ« fitues i çmimit tĂ« parĂ« pĂ«r poezi tĂ« festivalit ‘Tirana Gate 2021’. Veprat e tij janĂ« pĂ«rkthyer nĂ« anglisht, greqisht, gjermanisht, frĂ«ngjisht, sllovenisht, turqisht dhe serbo-kroatisht.