TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Ardit Namani

Ardit Namani ka përfunduar studimet për ekonomi në Universitetin e Prishtinës. Arditi është pjesë e programit të praktikës në kuadër të projektit “Inovacioni për Media të Qëndrueshme dhe Angazhim Qytetar” të financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe të realizuar nga K2.0 dhe Instituti GAP.