TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Arif Muharremi

Arif Muharremi ka përcjellë kulturën dhe artin për gazetat e përditshme “Koha Ditore” dhe “Express” gjatë viteve 1999-2005. Më 2008 ai e ka përgatitur rubrikën “Kultura në Kosovë” në kuadër të emisionit “Jeta në Kosovë”, që transmetohet në RTK, dhe ka kontribuar për revistën e përdyjavshme në anglisht, “Prishtina Insight”.

Pikëpamje | Kulturë

Nevojitet pak shkencë në arkitekturën e betonuar kulturore

Nga - 11.10.2018

Para strategjive, skenës kulturore të pavarur i duhet një diskurs i konsoliduar.

Blogbox | Muzikë

Fishkëllimat nëpër vreshta

Nga - 21.10.2016

Albumi i parë i Oborrit është një komponim i shumëngjyrshëm për projektimet e animuara të kujtesës sonë kolektive.

Shtyp | Vitet ’90

Pelegrinazh vizuel drejt gjërave që marrin kuptim: Shkarravinat [...]

Nga - 26.04.2016

itet e '90 ishin dekadë me rëndësi — atëherë pse u mudnuam aq shumë ta harrojmë?