TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Arnina Beciri

Arnina Beciri ka kryer studimet bachelor për shkenca politike dhe do t’i fillojë studimet e masterit në drejtimin Aksioni Ndërkombëtar Humanitar, në Universitetin e Maltës. Arnina u lind në Gjermani nga prindër shqiptar e gjerman, por jeton në Kanada këto 11 vitet e fundit. 

Blogbox | Diaspora

Vetëm, e rrethuar nga familja ime

Nga - 15.08.2019

Mbijetimi i abuzimit seksual – dhe i heshtjes që të rrethon.