TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Artan Murati

Artan Murati është ka magjistruar për Legjislacionin e BE-së në Universitetin e Salzburgut dhe është hulumtues i lartë i Institutit Demokratik të Kosovës.

Pikëpamje | Pajtimi

Dialogu i Brukselit është i rëndësishëm, por ai duhet të ndryshojë

Nga - 24.10.2016

Përkundër disa hapave pozitive, ende mbetet rrugë e gjatë në bisedimet ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit.