TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Behar Ibishi

Behar Ibishi është nga Ferizaj. Studion regji teatri në fakultetin e arteve në Universitetin e Prishtinës. Qysh nga mosha 15-vjeçare është marrë me punë vullnetare në dy sektore atë rinor dhe të kulturës në qytetin e tij. Ka qenë dhe vazhdon të jetë aktivist për të drejtat e njeriut e veçanërisht për personat aftësi të kufizuara pasi edhe vetë i takon këtij komuniteti.