TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Biljana Sekulovska

Biljana Sekulovska punoi në A1 TV – Makedonija nga viti 1993 deri në vitin 2011, përfshirë këtu punën e saj si korrespondente nga Uashington DC dhe Brukseli. Nga viti 2000 deri në 2010, ajo shkroi kolumne çdo javë për gazetën e përditshme Vesti. Në vitin 2013, ajo me një grup të kolegëve e themeloi portalin e video lajmeve, Portal NOVA TV.

Pikëpamje | BE

Çka tash pas refuzimit të Maqedonisë së Veriut nga ana [...]

Nga - 24.10.2019

Vonesa në fillimin e negociatave me BE-në do ta nisë një epokë të re me trazira.

S`fundmi | Maqedonia e Veriut

Nikola Gruevski dënohet me dy vite burg

Nga - 11.06.2018

Ish-kryeministri maqedon shpallet i fajshëm në rastin e parë prej pesë rasteve.