TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Bojan Cvejic

Bojan Cvejic është korrespodent i K2.0 nga Serbia. Bojan Cvejic ka kryer masters në studime gazetareske në Fakultetin e Shkencave Politike. Ai është gazetar në Danas Daily dhe anëtar i bordit ekzekutiv të Shoqatës së Gazetarëve të Pavarur të Serbisë.

Në thelb | Arsimi

Evolucioni nën hetime

Nga - 31.05.2017

Serbia hap debat mbi fillet e njerëzimit.

Në thelb | Pajtimi

Një “ngasje” për fushatën zgjedhore në Serbi

Nga - 20.01.2017

Në Beograd treni i shumëpërfolur është pritur me shumë skepticizëm.