TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Bulëza Emerllahu

Bulëza Emërllahu studion shkenca sociale në Suedi. Ajo kënaqet duke dëgjuar recitime poezish të improvizuara, dhe i pëlqen të shkruajë për kulturën, identitetin dhe diasporën shqiptare.

Blogbox | Diaspora

Një dolli për diasporën

Nga - 28.05.2017

Të pish për të harruar, për t'u shtirur, për të pranuar, e për të injoruar.