TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Danijela Simrak

Danijela u lind dhe u rrit në Zagreb dhe ka kryer baqellors në gazetari. E don muzikën dhe ka qejf shkruaj tregime. Frymëzohet prej njerëzve, vendeve dhe fytyrave.

Shtyp | Seks

Si të argëtoheni me një grua nga ballkani

Nga - 14.12.2012

Takoni llojet e femrave që keni dëshirë dhe mësoni rregullat për trajtimin e duhur ndaj tyre.