TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dardan Zhegrova

Dardan Zhegrova është artist dhe gazetar i pavarur. Puna e tij artistike luan me fluksin ndërmjet gjuhës dhe përkthimit në përfaqësimin vizuel. Përkushtimi i tij gazetaresk fokusohet në kulturë dhe të drejta të njeriut. Dardani është përfitues i programit të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2018).  

Bursa | Në thelb | Të Drejtat e Njeriut | LGBTI

Një vend për ta thirrë shtëpi

Nga - 10.12.2018

Dhuna dhe urrejtja ndaj personave LGBTI në Kosovë i detyron të kërkojnë siguri dhe mbështetje.