TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Davor Konjikusic

Davor Konjikusic është gazetar dhe artist vizual nga Zagrebi i Kroacisë. Ai studioi Gazetarinë në Fakultetin e Shkencave Politike në Beograd dhe Fotografinë në Akademinë e Artit Dramatik, në Zagreb. Ai gjithashtu punon si ligjërues dhe hulumtues.

Në thelb | Media

Liria e mediave të shkruara në rënie

Nga - 03.05.2017

Mediat e rajonit në shënjestër të politikanëve, që përpiqen të mbijetojnë në mënyrë të çmendur.