TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Din Havolli

Din Havolli është redaktor në K2.0. Ai ka kryer studimet master për Letërsinë Krahasimtare në Universitetin e Liverpulit. Interesat e tij studiuese janë letërsia dhe kultura e shekullit të njëzetë, studimet për traumën, teoria paskoloniale dhe zhanri i tregimit të shkurtër.

Pikëpamje | Korrupsioni

A mund të krijojë kulturë politike rinia e Kosovës?

Nga - 18.06.2020

Dhe vepra e vogël artistike që mëton ta nisë atë.