TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dite Gashi

Dite Gashi është ndërmarrës i arsimuar në SHBA e e bazuar në Kosovë, e cila shfrytëzon fuqinë e blockchain, valutave kripto dhe softuerëve financiar për të sjellur inovacione përçarëse. Ai është bashkëthemelues dhe oficer teknik në Bitsapphire.

Blogbox | Viza

Ti Je Nga Kosova, Nuk Mund të Udhëtosh

Nga - 17.11.2016

Kufizimet e vizave pengojnë rritjen e bizneseve kosovare.