TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Donika Lamaxhema

Donika Lamaxhema ka pĂ«rfunduar studimet nĂ« Shkenca Politike nĂ« Universitetin e PrishtinĂ«s. Ajo punon si gazetare nĂ« televizionin Klan Kosova, ku momentalisht Ă«shtĂ« producente e emisionit “Nd’rrimi i NatĂ«s”, dhe moderatore e lajmeve. NĂ« vitin 2016 ajo ka fituar çmimin e dytĂ« pĂ«r storjen e varfĂ«risĂ« tĂ« ndarĂ« nga Ekipi i Kombeve tĂ« Bashkuara nĂ« KosovĂ« (UNKT) dhe Asociacioni i GazetarĂ«ve tĂ« KosovĂ«s (AGK). Donika Ă«shtĂ« pĂ«rfituese e programit  tĂ« K2.0, Bursa nĂ« Gazetari pĂ«r tĂ« Drejta tĂ« Njeriut (cikli 2019).