TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Drenizë Rama

Drenizë Rama ka studiuar psikologji në Austri dhe Francë. E pasionuar pas udhëtimit, ajo eksploron kulturat dhe shoqëritë nëpër botë dhe përmbledh përshtypjet e saj përmes shkrimit dhe fotografisë.

Blogbox | Diaspora

A po synojnë të ardhme të njëjtë kosovarët ‘atje’ [...]

Nga - 13.03.2018

Me sa duket, diaspora po largohet gjithnjë e më shumë prej atyre që janë në Kosovë.