TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dusan Komarcevic

Dusan Komarcevic u lind në 1986 në Beograd, ku diplomoi në Departamentin e Gjuhëve dhe Letërsisë Skandinave të Fakultetit të Filologjisë. Ai ka qenë anëtar i zyrës së Radio Evropa e Lirë në Beograd që prej vitit 2012, dhe është bashkëpunëtor i revistës “Lice Ulice” në Beograd. Prej 2009 deri në 2014 ai ka punuar si pjesë e stafit redaksional të portalit rajonal online E-novine.