TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Egzon Gashi

Egzon Gashi u lind në Kosovë por është rritur dhe edukuar në Shtetet e Bashkuara. Ai ka përfunduar programin Teach For America në Shtetet e Bashkuara në vitin 2014 dhe është kthyer në Kosovë në qeshor të vitit 2018 për të themeluar programin Teach For Kosova. Egzoni ka kryer masterin në Johns Hopkins University dhe tani është kryeshef ekzekutiv në Teach For Kosova.