TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Elife Krasniqi

Elife (Eli) Krasniqi është socio-antropologe. Eli është anëtare/themeluese e Alter Habitus – Instituti për Studime në Shoqëri dhe Kulturë.

Blogbox | Kulturë

Didarja – një rrëfim i munguar

Nga - 18.10.2016

Përkthim i ri në gjuhën shqipe për librin i cili sfidon qasjet tradicionale të historisë.