TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ellen Elias-Bursać

Ellen Elias-Bursać pĂ«rkthen nga gjuhĂ«t boshnjake, kroate, malazeze dhe serbe. NĂ« vitin 2006 romani “Götz and Meyer” i David Albahari me pĂ«rkthimin e saj nga serbishtja nĂ« anglisht, u nderua me Çmimin KombĂ«tar tĂ« PĂ«rkthimit. Ajo Ă«shtĂ« ish-presidente e ShoqatĂ«s Amerikane tĂ« PĂ«rkthyesve LetrarĂ«.