TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ferdiana Hoti

Ferdiana Hoti është shkencëtare shoqërore dhe feministe në progres e sipër. Ajo ka përfunduar studimet master për shkenca politike dhe tani është studiuese PhD për shkencat e komunikimit në Universitetin e Antverpit në Belgjikë.

Blogbox | Feminizmi

A bën të qeshim me shakatë seksiste?

Nga - 08.06.2020

Të hidhet poshtë miti se humori ‘është pa dëm’.