TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Fisnik Minci

Fisnik Minci është gazetar dhe aktivist nga Prizreni. Si korrespondent ka nisur punën në vitin 2005 në të përditshmen “Express”, derisa prej mesit të vitit 2006 deri në fund të vitit 2023 ka punuar në të përditshmen “Koha Ditore” respektivisht në Grupin “KOHA”.