TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Garentina Kraja

Garentina Kraja ka studiuar shkencat politike në Yale University. Ajo ka shërbyer si këshilltare për politike të jashtme dhe siguri e Presidentës Atifete Jahjaga dhe paraprakisht ka qenë gazetare për Kohën Ditore gjatë viteve 1997-2000 dhe korrespondente e Associated Press në Kosovë nga vitit 2001-2007.

Pikëpamje | Hapësira Publike

Një simbol i represionit që duhet të mbesë i tillë

Nga - 04.10.2016

Kisha Ortodokse Serbe e Prishtinës duhet të qëndrojë, që të kujtojë terrorin e racizmit dhe opresionit.