TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Gentrit Miftari

Gentrit Miftari është një djalë i ri që jeton në Kosovë dhe përpiqet ta nxjerrë më të mirën nga përvoja e tij. Ai interesohet për shumë çështje globale. Por, Gentriti beson se duke pasur një zë aktiv dhe duke u ndihmuar nevojtarëve, ne mund të kontribuojmë për ndryshim.

Blogbox | Rinia

Gjendja shpirtërore e Kosovës

Nga - 07.08.2020

Përse rinia po kërkon të ikë?