TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Gjeta Gjyshinca

Gjeta Gjyshinca ishte praktikante në Kosovo 2.0 Ajo jeton në Londër dhe rishtazi ka mbaruar studimet nga University of Bristol në matematikë dhe shkenca kompjuterike.

Në thelb | Rinia

Rinia Konservatore e Kosovës

Nga - 09.11.2015

Ekonomia, arsimi dhe izolimi kontribuojnë në një gjeneratë konservatore.

Në thelb | Varfëria

Të ngecur në banim social: politikat e dobëta dhe mungesa e angazhimit në Kosovë

Nga - 15.09.2015

Politikat e dobëta dhe mungesa e përkushtimit ndaj personave me aftësi të kufizuara në Kosovë.