TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Hajrulla Çeku

Hajrulla Çeku – aktivist dhe drejtor i OJQ-së së qytetarisë aktive, Ec Ma NDryshe.

Pikëpamje | Aktivizmi

Fetishizmi mbi numrin e demonstruesve

Nga - 17.10.2016

Obsesioni për të gjykuar nismat për nga numri i njerëzve në rrugë është duke dëmtuar aktivizmin qytetar të Kosovës.

Pikëpamje | Drejtësi

VRASËS ME POZITA TË LARTA PUBLIKE

Nga - 13.06.2016

Liderët institucional përgjegjës për vdekjen e tre vjeçares në Prizren duhet të akuzohen për vrasje.