TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Hana Katanić

Hana Katanić është studente në Fakultetin e Shkencave Shoqërore dhe Humanistike në Zabreb dhe aktualisht po punon në temën e diplomës së nivelit master. Ajo ka realizuar një numër ekspozitash arti dhe synon të bëhet kuratore e pavarur.

Blogbox | Rinia2020

Një kartolinë e sinqertë nga Kroacia

Nga - 05.09.2020

Pasaportat, tërmetet, kultura dhe e ardhmja.