TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Ilir Gashi

Ilir Gashi punon në kryqëzimin mes medias, aktivizimit, artit dhe teknologjisë. Filloi të merrej me gazetari qysh në moshën 14-vjeçare, duke shkruar komente për lojërat elektronike. Nuk luan më lojëra, por herë pas here shkruan. Ai u lind dhe u rrit në Beograd.