TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Isa Myzyraj

Isa Myzyraj është gazetar në Shqipëri, aktualisht punon për televizionin Ora News ku mbulon redaksinë e rretheve dhe për portalin Historia ime ku mbulon aktualitetin në vend, rajon dhe botë për rastet e shkeljeve të të drejtave të njeriut. I ka përfunduar studimet për Shkenca Politiken në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës, Shqipëri.