TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ivana Kostovska

Ivana Kostovska ka më shumë se 10 vjet përvojë pune me shumë organizata maqedone dhe të huaja të lajmeve, si gazetare por edhe si redaktore, duke përfshirë këtu BBC-në. Ajo ka kryer magjistraturën në drejtimin Menaxhim i Mediave në Universitetin e Westminster-it në Mbretërinë e Bashkuar. Është e interesuar të hulumtojë modelet e biznesit digjital të kompanive mediale në Ballkan.

Në thelb | Greqia

Emra të ri e të vjetër në diskutimet për Maqedoninë

Nga - 24.04.2018

Mundësitë për t’i dhënë fund konfliktit disadekadësh ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë.

Në thelb | Ambienti

Smogu mbulon qytetet

Nga - 01.02.2018

Maskat bëhen trendi i ri në Ballkan për shkak të rritjes së nivelit të ndotjes së ajrit.

Në thelb | Maqedonia e Veriut

Pak persona po i ndjekin hapat e sinjalizuesve

Nga - 06.01.2018

Pavarësisht ligjeve të favorshme, jo shumë njerëz guxojnë të sinjalizojnë në Maqedoni.

Në thelb | Maqedonia e Veriut

Shpresa për lirinë e mediave në Maqedoni

Nga - 10.11.2017

A është e pavarur gazetaria tash pas rënies së Gruevskit?