TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Ivana Peric

Ivana Perić është gazetare për të përjavshmen Novosti. Ajo punon dhe jeton në Zagreb dhe punon me një sërë mediash në Kroaci dhe në rajon.