TË GJITHË ARTIKUJT NGA: James Montague

James Montague është gazetar që ka raportuar për sportin në shumë vende të botës për mediat si CNN, New York Times dhe BBC.

Sport | Monografi

Shkruesit e historisë

Nga - 16.03.2017

Pas shumë vitesh në kërkim të njohjes, fushata e parë kualifikuese e botërorit filloi me një rrotullimë 36-orëshe në bregun finlandez.

Shtyp | Sporti

Njohja, lojë pas loje

Nga - 04.03.2015

Pranimi në garat ndërkombëtare sportive mund të ndihmojë Kosovën në krijimin e identitetit kombëtar.