TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jelena Kulidzan

Jelena Kulidzan është korrespodente e K2.0 nga Mali i Zi. Ajo është gazetare e televizionit me përvojë në media ndërkombëtare, redaktore dhe moderatore e Prime Time News, dhe ka fituar çmimin e dytë në bursat e programit për përsosmëri gazetareske për hetimet e saja në lidhje me dënimët për përdhunime në vitin 2011.

S`fundmi | LGBTI

Ushtria e Malit të Zi ndalon diskriminimin e bazuar në orientim seksual

Nga - 24.11.2017

Ligji i parë i këtij lloji në Ballkanin Perendimor.

Në thelb | Mali i Zi

Kultura e blogging ka shpërthyer në Ballkan

Nga - 29.06.2017

Rritje e shpejtë në numrin e përdoruesve të rrjeteve sociale në Mal të Zi.