TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Josef Martinsen

Josef Martinsen është autor i lindur në Norvegji i cili tani banon më Beograd. Ai ka jetuar e punuar në Ballkan tash e 15 vite dhe është themelues i Truth Commission, nismë që synon formimin e një rrëfenje të përbashkët të së kaluarës.

Pikëpamje | Dhunë Seksuale

Letër e hapur ministrit Arban Abrahi dhe qeverisë së Kosovës

Nga - 16.11.2016

Është koha t'i japim fund bisedave dhe t'i kompenzojmë viktimat e dhunës seksuale.