TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Kaltrina Pacolli

Kaltrina Pacolli është studente 22 vjeçare e Gjuhës Angleze. Është lindur dhe rritur në Prishtinë dhe pëlqen poezinë në kohën e saj të lirë.