TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Katja Lihtenvalner

Katja Lihtenvalner është gazetare dhe hulumtuese e pavarur me banim në Athinë të Greqisë. Disa nga temat me të cilat merret janë politika, lëvizjet e esktremit të djathtë, migrimi, refugjatët, burgjet dhe sistemi i drejtësisë.

Në thelb | Ballkan

A është gjuha e urrejtjes e pranuar gjerësisht në Slloveni?

Nga - 10.06.2020

Keqtrajtimi onllajn dhe fyerjet me nuanca etnike rrjedhin nga lart poshtë.

S`fundmi | Maqedonia e Veriut

[...]

Nga - 09.02.2018

Kjo çështje nacionaliste ka nxitur protestat më të mëdha në dy dekadat e fundit.