TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Krenare Lleshi

Krenare Lleshi është specialiste e edukimit dhe avokuese për teknologjitë edukative. Ajo ka diplomë master në Mësimnxënie, Teknologji dhe Edukim nga Universiteti i Nottingham-it. Ka qenë e angazhuar në sektorin formal dhe joformal të edukimit, dhe aktualisht punon si menaxhere projekti me Caritas Switzerland.